МИЛОНГИ

La Milonga De Buenos Aires
10 декември 2010
20:00 - 01:00*
Голямата зала на Чехословашкия клуб, ул. "Кракра" 15
Вход: 8 лв.

DJ Mario Consiglieri

Милонга от поредицата тематични милонги, организирани всеки месец от членове на екипа на ТангерИН, с която ще бъде открит и фестивалът Дни на тангото 2010. Темата на вечерта ще бъде Буенос Айрес и буеносайреската култура на милонгата - мястото на което хората се събират вечер за да танцуват аржентинско танго. За да се потопим в атмосферата на една типична аржентинска милонга ще ни помогне и музиката на DJ Mario от Буенос Айрес, аржентинското вино, типичните аржентински емпанадас и специалната мултимедийна визия. А ако искате да поканите някой на танц, ще трябва да го направите от разстояние с "кабесео" (поглеждане и кимване с глава), така както това се прави в Буенос Айрес. Очакваме всички да се облекат подобаващо и елегантно.

На тази милонга ще може да научите повече за една нова организация, tango.bg, както и за концертната програма на ТангерИН през първата половина на 2011 г.

По време на вечерта ще има и дегустация на аржентински вина на избата Catena Zapata, организиарана с любезното съдействие на Bibendum. Ето и вината, които ще може да опитате:
Catena Malbec, 2006
Alamos Malbec, 2007
Catena Chardonnay, 2007
Alamos Chardonnay, 2007

Очаквайте и специална томбола с вълнуващи награди - бутилки с вино, билети за концерти и една интересна сезонна изненада!

*След 01:00 аfterparty в Петела, ул. 6-ти септември 22, вход свободен

----------------------
Milonga en el Cine
12 декември 2010
20:30 - 24:00
Дом на киното, ул. "Екзарх Йосиф" 37
Вход свободен

DJ Tanguerin

Милонга във фоайето на Дома на киното след прожекцията на аржентинския филм "Ако си магьосник: Една история за танго", с която ще бъде закрит фестивала Дни на тангото 2010 г.

.